Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    TransAnatolia Van’a enerji verdi

    Miahaber-VAN-BHA Van Valisi Ozan

    Miahaber-VAN-BHA

    Van Valisi Ozan Balcı, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, 31 Ağustos’ta Mersin’den start alan ve finali Van’da yapılan TransAnatolia Rally Raid 2024’ün ödül törenine katıldı. Törende konuşan Vali Balcı, “TransAnatolia Rally Raid’in finişini Van’da yapmak bizi çok mutlu etti. Bu etkinlik ilimize enerji verdi” dedi….

    Türkiye ile birlikte 11 farklı ülkeden sporcuların katıldığı yarışlar Van etabıyla tamamlandıktan sonra Van Kalesi önünde ödül töreni düzenlendi. Törene ayrıca Vali Yardımcısı İbrahim Gültekin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Jesmin Ekedal, Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin, Gençlik Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir ve vatandaşlar katıldı.

    “GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

    Sporcuların tanıtılıp günün anısına madalyalarının verilmesinin ardından konuşan Vali Balcı, “, “TransAnatolia Rally Raid’in finişini Van’da yapmak bizi çok mutlu etti. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinlik ilimize enerji verdi. Biz bu etkinliğin gelecek yılda da ilimizde yapılmasını bekliyoruz. Van kadim bir kent, Vanlılar asil ve misafirperverdirler. Bu etkinliğin Van’da yapılması için İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın özel desteği oldu. Kendisine müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

    Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şunu ifade etmek istiyorum. Bu sporcularımız ‘14 farklı ilden toprak, çamur getirdik’ diyorlar. Biz şöyle inanırız. Memleketi, milleti sevmek, sadece insanlarıyla sevmek değildir. Bir memleketi milleti sevmek, dağlarıyla taşlarıyla, ormanlarıyla, akarsularıyla, gölleri, ırmakları,  nehirleri, manileri, türküleri, ninnileriyle ve sizin ifadenizle tozuyla çamuruyla sevmektir” şeklinde konuştu.

    Haberler