Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AJet, 9 euro’ya uçak bileti satıyor! İşte gidilecek yurt dışı noktaları

    Türkiye’nin lider havayolu şirketlerinden

    Türkiye’nin lider havayolu şirketlerinden AJet, yepyeni bir kampanya ile seyahat severlerin karşısına çıkıyor. Kampanya kapsamında, Avrupa’nın seçkin destinasyonlarına yönelik uçuş biletleri, başlangıç olarak sadece 9 Euro ve 9 Dolar (artı vergiler) fiyat etiketiyle sunuluyor.

    Kampanya Detayları

    AJet tarafından düzenlenen bu özel promosyon, 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde satın alınan biletler için geçerli olup, 16 Eylül 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacak uçuşları kapsamaktadır. Promosyon, Türkiye’den tek yön uçuşlar için 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş uçuşlar için ise 18 USD + vergiler olarak belirlenmiştir. Avrupa’ya yönelik tek yön seyahatler 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş ise 18 EUR + vergiler şeklinde fiyatlandırılmıştır.

    Kapsamlı Bir Kampanya

    Kampanya; Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan dahil olmak üzere geniş bir coğrafyayı içermektedir. Toplamda, kampanya 175,000 adet koltuk sunarak geniş bir seyahat imkanı sağlamaktadır.

    Bu kampanya, AJet’in Avrupa destinasyonlarına yönelik uçuşlarında, seyahatseverlere hem ekonomik hem de konforlu bir alternatif sunarak, havacılık sektöründe fark yaratmayı amaçlamaktadır.

    Haberler